Beställning

Jag tar gärna emot förfrågningar!

 Använd formuläret nedan och berätta vem du är och vad du önskar få avporträtterat. Du kan också skriva direkt till aurorafisherman @ gmail. com Vill du ringa mig så nås jag på 076-248 11 11

Eftersom varje porträtt är unikt innebär det också att tiden för färdigställande varierar, dels pga storlek och motiv. Mindre målningar kan jag oftast färdigställa på en till två månader och större kan ta längre tid. Ska du därför ge målningen i present är det bra att vara ute i god tid! Tveka därför inte att höra av dig med frågor!

Exempelpris:
Priset är beroende på tavlans storlek och motiv. Eftersom porträtt kan utföras olika med detaljrikedom, bakgrund och antal individer ställer jag ogärna upp priser enligt en tabell. Min önskan är dock att alla ska kunna ha råd att hänga min konst på väggarna!

*Djurporträtt med enkel bakgrund med kortaste sida 30cm  från 3.000 sek,  porträtt med djur och människor med realistisk bakgrund 80×65 ca8.500 sek.
*Enkelt porträtt av gravid kvinna/detaljerat ansikte 46×38 3.500/ 4.500sek,  större porträtt med fler individer eller mer hud så kan porträtt 70×60 kosta ca 8.000sek

Tveka inte att kontakta mig för rådgivning eller diskussion!

Under 2018 kommer min verksamhet bedrivas enligt skatteverkets regleringar för hobbyverksamhet, dvs jag anger inte moms i mina kvitton men jag deklarerar och skattar för eventuell vinst.
Annonser