Beställning

Har du en bild eller ett foto som betyder mycket för dig? Vill du ge bort en personlig present?

IMG_2797 spiggen IMG_2800

Jag tar gärna emot förfrågningar!

 Använd formuläret nedan och berätta vem du är och vad du önskar få avporträtterat. Jag besvarar nästan alltid inom två dagar, du kan också skriva direkt till aurorafisherman @ gmail. com Vill du ringa mig så går jag att nås på 076-248 11 11

Eftersom varje porträtt är unikt innebär det också att tiden för färdigställande varierar, dels pga storlek men också pga motiv liksom färgernas torktid. Mindre målningar kan jag oftast färdigställa på en till två månader medan större kan ta upp till fyra månader. Ska du därför ge målningen i present är det bra att vara ute i god tid! Tveka därför inte att höra av dig med frågor!

Priset är beroende på tavlans storlek men ibland spelar också motivet roll, en naturbild och ett porträtt skiljer sig åt i teknik och detaljrikedom varför jag inte kan ange priser enligt en tabell. Min önskan är dock att alla ska kunna ha råd att hänga min konst på väggarna. Porträtt målar jag dock inte mindre än med 30 centimeter som kortaste sida med start på ca 2 500-3 000 kronor.
Kom i håg- bättre att fråga än att inget veta.

Under 2014- 2015 kommer min verksamhet bedrivas enligt skatteverkets regleringar för hobbyverksamhet.
Annonser